>

A szerv (Observe and Report) - 2009



| Vígjátek, Bűnügyi, Dráma |

A Forest Ridge bevásárlóközpont vásárlói ezúttal többet kapnak a pénzükért, mint amire vágynak: a plázában egy kövér szatír egy szál köntösben riogatja a nézelõdõket. Az általános megbotránkozással ellentétben Ronnie Barnhardt biztonsági õr úgy érzi, ez lesz élete nagy dobása: "Ez az undorító perverz a legjobb dolog az életemben!". Ugyanis a szatír elfogásával Ronnie végre megválthatja belépõjét a rendõri erõkhöz, és elnyerheti a kozmetikai pultnál dolgozó bombázó szívét is. Álmai megvalósításában csak az a magas, jóképű zsaru akadályozhatja meg, aki Ronnie-val ellentétben tényleg tudja, mi ilyenkor a teendõ? A Seth Rogen (Felkoppintva), Anna Farris (a Horrorra akadva-filmek) és Ray Liotta (Nagymenõk) fõszereplésével készült A szerv féktelenül vicces, pimaszul odamondogatós vígjáték!


(BRrip/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online