>

A halál napja (Strange Days) -1995


| Sci-Fi, Misztikus, Thriller, Dráma, Bűnügyi |

1999. december 31., Los Angeles. Az ezredforduló előestéje. A század utolsó óráiban világszerte nő a feszültség: az emberiség várja, hogy az óra mikor ugrik át a három nullára. A világvége ez, vagy egy új világ kezdete? Egy virtuális valóságban járunk, ahol az "ez van" unalmát a "mi volna, ha" izgalma helyettesíti. A kábítószert sokkal izgalmasabb gyönyörforrások váltják ki. Az egyenesen az agykéregből közvetítő transzháló olyan, mint a tévé, csak jobb. Egy darab a maga brutális valóságában valaki másnak az életéből. Mintha veled történne. Benne vagy. Látod. Hallod. És érzed is. Akárcsak Lenny Nero, a lecsúszott high-tech-drog dealer, aki félórás emberi élmény-klipekkel kereskedik. Egyetlen tabut ismer: nem ad el halál-klipeket. Mégis borzalmas dologba keveredett: véletlenül megnézte - azaz átélte - egy gyilkos klipjét, amit az a tett elkövetésekor rögzített. Ha a nepper nem menti életét, a titokzatos erők vele is végeznek.


(DVD/Szinkronos)
Vidto

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online