>

Attack on Titan - 2013


| Animációs, Fantázia,  Dráma, Kaland |

100 évvel ezelőtt az emberiséget majdnem teljesen kiirtották az óriások, a túlélők pedig hatalmas falakat építettek a városaik köré, ahol békében élhettek. Egy nap hatalmas lárma, hangzavar veri fel egy nyugodt város lakóit. A távolban porrá lesz az erdő és minden épület. Valami közeledik... Döbbenet ül ki minden lakó arcára, mikor ráeszmélnek: egy óriás sétál a város felé. Egy óriás, aki éhes. Egy óriás, akiről lerí, hogy nem ismer könyörületet. Teljes káosz alakul ki a városban. Mindenki menekülőre fogja, mindenki az életéért ered futásnak. De hiába... Az óriás erős, és korog a gyomra... Elen és húga, Mikasa is átéli a szörnyű délutánt, a srác pedig felesküszik, hogy megöli az összes óriást a világon és bosszút áll az emberiségért.


(Feliratos)
Vidto: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online