>

Bölcsek kövére (The Nutty Professor) - 1996


| Vígjáték, Romantikus, Sci-Fi |

Azzal még semmit sem mondtunk, ha eláruljuk, hogy Sherman Klump professzor a legnagyobb arc az egyetemen. Mindkét értelemben. Õ a bölcsek kövére! Ez a tudós kolosszális. Az agya fenomenális. A teste kriminális. A családja abnormális. A szerelmi élete pedig katasztrofális. Ez a minden hájjal megkent hasas pasas, ez a túlsúllyal sújtott makro-professzor, aki alig fér a bõrébe, miután már mindent kipróbált, hogy leadjon valamit kétszáz kilójából, végsõ elkeseredésében feltalál egy forradalmi génformulát. Ki is próbálja saját magán és észreveszi, hogy már nem az aki volt, pontosabban csak a fele régi önmagának. Egy korty a csodalöttybõl, és az aranyos, szégyenlõs tudósból egy fesztelen, nagysvádájú Casanova lesz, Haver Lamúr, akinek a nõk nem tudnak ellenállni, és aki bármilyen helyzetbõl kidumálja magát. A kilókkal együtt eltűnnek a gátlások is, és vége a súlyos problémának. 


(DVD/Szinkronos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online