>

Ha/Ver (Kick-Ass) - 2010


| Akció, Vígjáték |

A tini Dave rajong a képregényekért. A szuperhősökről olvasva elfelejti, milyen jelentéktelen az életben, azt, hogy nincs érzéke semmihez, a lányok meg átnéznek rajta. A srác gondol egy merészet, és elhatározza, hogy a példaképeit követve felcsap szuperhősnek. Testhezálló jelmezt rendel a netről, nevet ad magának, és elindul, hogy megtisztítsa városát a bűntől. Elszántságának csak a szuperképességek hiánya szab gátat. A felbukkanásának mégis híre megy. Ezzel felkelti az igazi "hős" apuka és a tizenegy éves, karatézó lánya érdeklődését. Jól jön a segítségük a helyi maffiafőnök elleni küzdelemben.

(BRrip/Szinkronos)
  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online