>

Jackpot (Arme Riddere) - 2011


| Akció, Vígjáték, Bűnügyi |

Oscar Svendson teljesen átlagos, dolgos hétköznapjait éli a svéd-norvég határ közelében álló gyár vezetésével. A műanyag karácsonyfákat előállító üzem dolgozóit egyetlen dolog köti össze: mindannyian börtönből szabadultak. Oscar rémálma akkor válik valóra, amikor vérben úszva, egy valaha szebb napokat látott szexbolt padlóján ébred - fegyverrel a kezében. Nyolc halott veszi körül, amit a rá pisztolyt szegező nyomozónak egy abszurd történettel próbál kimagyarázni. Egy telitalálatos tippmix szelvény története és a több mint másfél millió korona megnyerése azonban nem tűnik hiteles mesének a rendőr számára.

(DVD/Feliratos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online