>

Kegyenc fegyenc (Big Stan) - 2007


| Akció, Vígjáték |

Stan Mintont (Rob Schneider) a kisstílű szélhámost börtönbüntetésre ítélik, amiért idõs hölgyekbõl csalta ki nyugdíj-megtakarításaikat. Agyafúrt ügyvédje segítségével Stannek sikerül elhalasztania a letöltendõt hat hónappal; ennyi ideje marad, hogy elsimítsa ügye-bajos dolgait. Stan gyorsan depresszióban esik, hiszen tisztában van azzal, hogy mennyire kapós lesz a sitt nagy mackói között egy olyan apró és vézna ember, mint õ. Úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester (David Carradine – Kill Bill 2.) segítségét kéri, faragjon belõle rettenetes harcművészt, hogy képes legyen állni a sarat, mire eljön az idõ. A hónapok során Stanbõl valóban kíméletlen harcos válik, s mikor bevonul a börtönbe, rá kell jönnie, hogy a dutyi egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte. Sokkal rosszabb!


(DVD/Szinkronos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online