>

Kicsikém - Sir Austin Powers 2 - 1999


| Felfedező, Akció, Vígjáték, Bűnügyi |

Austin Powers, mint brit titkos ügynök üldöz elmebetegeket és szed fel jobbnál jobb nõket téren és idõn át. De régi ellenfele, a kissé bizarr, de annál erõteljesebb Dr. Genyó is újra feltûnik a színen. Hatalmas váltságdíjat követel, s cserében talán nem pusztítja el a Földet. Austin az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget... Dr. Genyónak sok sikertelen próbálkozás után rá kellett döbbennie, hogy nem gyõzheti le Austin-t, ha csak meg nem szerzi annak "mojoját", finoman fogalmazva azt a libidó-szerû valamit, ami Austin-t legyõzhetetlen sex-szimbólummá teszi. Visszautazik hát az idõben, úgy 1969 körülre, és ellopja a hibernált Austin "mojoját". Eközben Austin, egy orosz kémnõ karjaiban rádöbben, hogy valami baj történt. Férfiassága felmondta a szolgálatot. Hosszas kutatások után kiderül az igazság: Dr. Genyó keze van a dologban. Nem marad hát más hátra, megkezdõdik a hajsza az idõben. Austin egy vadonatúj Bogárból készített idõgépbe pattan, szert tesz egy csodaszép segítõtársra, és elindulnak visszaszerezni a "mojot", legyõzni Dr. Genyót és nem utolsó sorban megmenteni a világot!


(DVD/Szinkronos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online