>

Mad Max - 1979


| Akció, Kaland, Thriller |

Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövõben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerõ, öngyilkosjelölt autóversenyzõk és a rendõrök. Amikor az egyik biciklisbanda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következõ napon szabadon is engedik. A rendõrkapitány, aki már belefásult a bűnözõk elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendõrök nem jutnak eredményre, sõt õk szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendõrség kötelékébõl és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen. Ám más van megírva számára a sors könyvében, a banda bosszúja elõl nincs menekvés: a következõ áldozat Max gyermeke. Az õrület határán álló, kétségbeesett férfi újra szolgálatba áll, és egy speciálisan az õ számára készített autóval ered a gyilkosok nyomába.


(DVD/Szinkronos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online