>

Scooby Doo: Az operaház fantomjai - 2013


| Animációs, Családi |

Tarts Scooby-Dooval, Shaggyvel és a Rejtély Rt.-vel Chicagóba, ahol tehetségkutató versenyen vesznek részt, múzeumokat látogatnak és rekordmennyiségű pizzát falnak fel! A szeles város ad otthont a nagy sikerű Talent Star tévéműsornak, amelynek döntőjébe Fred és Diána is bejutott egy dallal. Scooby és Bozont sem akarnak lemaradni a szépreményű párostól: titokban egy zsonglőrszámmal készülnek, és meggyőződésük, hogy leveszik a lábáról a zsűrit. Szerencsétlenségükre azonban rémisztő vetélytársuk akad: a versenyre egy olyan operaházban kerül sor, ahol korábban szörnyűségek történtek, és ahol egy bosszúszomjas fantom megátkozta a produkciót. Jelmezcserés üldözésektől a hátborzongató rejtélyeken át a műsor nem állhat meg – és egy olyan született nyomozózsenivel, mint Scooby-Doo, biztosra vehetitek, hogy a móka, az izgalom és a kaland mindig az első helyre kerül!


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online