>

S.W.A.T. - Különleges kommandó online - 2003


| Bűnügyi, Thriller, Akció |

Brian és Jim a rendõrség elit osztagának, a SWAT-nak tagjai. Mindenük a munkájuk, amiért készek bármit feláldozni. Barátságuk is emiatt szakad szét, amikor egy rosszul sikerült túszmentõ akció miatt elmeszelik õket. Brian megsértõdve távozik, míg Jim inkább vállalja a megalázó lefokozást csakhogy az egység közelében maradhasson a visszatérésre várva. Az alkalom hamarosan el is jön Hondo õrmester személyében, aki egy újjonnan létrehozott egységhez hívja Jimet. Alex Montelt, a hirhedt drogbárót közben lekapcsolják és sittre vágják Los Angelesben. A dörzsölt maffiózó azonban alaposan feladja a leckét a rendõrségnek, amikor hatalmas összeget ajánl fel azoknak, akik kiszabadítják õt. A pénzéhes és mindenre elszánt ellenfelek között pedig az egykori harcostárs is feltűnik alaposan megnehezítve Jimék dolgát.


(BRrip/Szinkronos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online