>

Tökéletes búvóhely (Perfect Hideout) - 2008


| Akció, Vígjáték, Thriller, Bűnügyi |

Nick (Cristian Solimeno - A megállíthatatlan) és Celia (Melinda Y. Cohen ? New York-i helyszínelők), a fiatal szerelmesek arra készülnek, hogy az országot és múltjukat hátrahagyva Amerikába meneküljenek, hogy új életet kezdjenek az ígéret földjén. Nick korábbi főnökei azonban úgy vélik, hogy a fiú tartozik nekik, és addig nem engedik el, amíg ki nem fizeti tartozását. Egy kétségbeesett döntést követően Nick megpróbál kirabolni egy benzinkutat, ám az eset balul sül el és a fiú véletlenül megsebesít egy fiatal rendőrtisztet. A páros kénytelen menekülőre fogni. Nyomukban a rendőrökkel Nick és Celia beveti magát egy közeli villába és túszul ejtik annak tulajdonosát, a középkorú Victort (Billy Zane - Titanic). Miközben a rendőrség egyre szorosabb gyűrűt zár a ház köré, a rémült páros rádöbben, hogy az igazi veszély valójában belülről fenyeget, Victor ugyanis nem az, akinek látszik.


(BRrip/Szinkronos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online