>

Torrente, a törvény két balkeze - 1998


| Vígjáték, Bűnügyi |

Torrente egy fasiszta, önzõ, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járõrözik a 78-as évjáratú rozzant Seat-jában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen mibõl megélniük. Új szomszédok költöznek melléjük. Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón, ezért összebarátkozik a lány kissé ütõdött és kisstílű bűnözõ bátyjával, hogy közelebb kerülhessen hozzá. Torrente tudomására jut egy közeli kínai étteremben székelõ kábítószer-elosztó banda tevékenysége. Barátaiból és egy kínai pincérnõbõl akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott hírneve és rendõri becsületének visszaszerzése és ráadásként hõssé válna Amparitó szemében is.


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online