>

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie - 2010


| Sci-Fi, Animáció |

A Warhammer 40 000 játékvilágát legkönnyebben gótikus sci-fi-fantasy univerzumként jellemezhetjük, a jelentől hozzávetőlegesen 38 991 évvel egy elképzel jövőbe, a 41. évezredbe helyezve. A technológia egyes embereknek lehetővé teszi hogy száz évnél jóval tovább éljenek, néhánynak akár évezredekig, habár a meghosszabbodott élet ára rendszerint valamiféle összeolvadás gépekkel, ami által sokat veszítenek “emberi” mivoltukból. Az egyik központi és legnépszerűbb eleme a Warhammer 40 000-nek az űrgárdisták Space Marines akik anakronisztikus keveréke a genetikailag felerősített hatalmas tűzerejű szuperkatonáknak és a fanatikus, az Istencsászárhoz tántoríthatatlanul hűséges keresztes lovagoknak. Ezek a harcosok az elit védői az emberiség birodalmának, egy antiutópisztikus, az egész galaxis átszelő birodalomnak. A Birodalmat általában a megszámlálhatatlan jelzőkkel írják le – míg az űrgárdisták egy rendkívül ütőképes, de kis számú különleges haderő, a birodalom haderejének jelentős részét a több száz milliárd normál katonát tartalmazó Birodalmi Őrség/Birodalmi Gárda Imperial Guard – elnevezésük fordításokban különbözik teszi ki a végnélküli háborúkban.


(DVD/Feliratos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online