>
Home » , , » Akikre büszkék vagyunk - 2006

Akikre büszkék vagyunk - 2006


| Romantikus Vígjáték |

Az indiai kasztrendszer kevésbé bebetonozott, mint a Super Club áruház dolgozói között a hierarchia. Az üzlet vezetői hónapról hónapra az 'A hónap dolgozója' cím odaítélésével próbálják ösztönözni az alkalmazottakat, hogy jobban végezzék a dolgukat. A többszörös címvédő - 16 győzelemmel - Vince, aki a vásárlók körében rendkívül népszerű, munkatársai között viszont annál kevésbé. A dolgozók lúzer csapatának Zack a vezére, ő nemigen törekszik sem dicsőségre, sem elismerésre. Egy napon rendkívül vonzó új pénztárosnő, Amy kerül a szupermarketbe, akinek mind Vince, mind pedig Zack el akarja nyerni a kegyeit, s azt hiszik, hogy 'A hónap dolgozója' címen át vezet az út a lány szívéhez. Mindent bevetnek a győzelem eléréséért: sármot, baráti segítséget, törvénytelen eszközöket, de a szerencsét mindketten kihagyják a számításból.


(DVD/Szinkronos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online