>
Home » , , » Lopom a sztárom (The Bling Ring) - 2013

Lopom a sztárom (The Bling Ring) - 2013


| Krimi, Dráma |

Hollywood, Los Angeles a hírnév városa, ahol szinte minden héten születik egy sztár.. így vagy úgy de kitűnnek az életben.. valaki pénzel csillogással, valaki botrányok sorozatával. Egy fiatal csapat akiket magával ragadott a hírnév és a sztárság akik ugyan olyan fényűző életet szeretnének, így az inetrneten kinyomozzák a hírességek címét, majd beosonnak és ellopjákértékeiket amit később áruba bocsájtanak. Már több mint 300 millió dollár értékű“kincset” tulajdonítottak el. A filmben találkozhatunk, károsultakkal mint Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paul Oakenfold vagy Rachel Bilson. A Bling Ring néven elhíresült rablócsapat története remek tükörképe a mai hírnév- és luxus-hajhászó fiatalság naivitásának. Ami eleinte jó mókának tűnik, az a végén hatalmas tragédiába torkollik, így betekintünk a mai modern kultúrába.


(BRrip/Feliratos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online