>
Home » , , » Marmaduke - Kutyakomédia - 2010

Marmaduke - Kutyakomédia - 2010


| Családi, Vígjáték |

A család kicsi kutyája hatalmasra nõtt, mindenkinél erõsebb és a legtöbbeknél makacsabb lett. Marmaduke, a játékos kedvû dán dog nyomát romok és káosz jelzi, meg sok nevetés. Amikor gazdái, Winslow-ék úgy döntenek, hogy Kaliforniába költöznek, Marmaduke elhatározza, hogy õ is új életet kezd: az új szomszédságban eljátssza a született falkavezért, csak hogy elnyerhesse a gyönyörû afgán agár, Jezebel szívét. De hõsünk igazából nem harcra termett. Beletelik kis idõbe, és sok õrült, izgalmas kalandba, míg rájön, hogy akár cicaszívvel is nagykutya lehet bárki, a lényeg, hogy vállalja önmagát.


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online