>

Szívem csücskei - 2005


| Romantikus, Vígjáték, Dráma |

Ben elmúlt harminc, jó a humora, rendes állása és kedves mosolya van. Lindsey barátnői szerint azonban túl tökéletes ahhoz, hogy igaz lehessen. Ám a lány nagyon vágyik már a boldogságra. Kezdetben úgy tűnik, neki volt igaza. De egyik nap belenéz barátja szekrényébe, és szörnyű titokra derül fény: Ben fanatikus baseball-drukker! A hétköznapok azt bizonyítják, nem lehet olyan férfival élni, aki egy jó átadást többre becsül a családi ajándékátadásnál, akinek nincs zakója, de sportmezektől dagad a gardróbja, és csak este, a híradóból tudja meg, hogy barátnőjét, aki mellette ült a stadionban, meccs közben elvitték a mentők.


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online